رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح ویژگیهای انواع روغن مصرفی، نسبت به مصرف روغنهای غیر سرخ کردنی در سرخ کردن مواد غذایی بدلیل بروز سرطان هشدار داد.

در ادامه مطلب بخوانید


ترولیا | پرتال جامع شامل «سرگرمی، آموزش، عکس، کلیپ های متنوع و.» مواد غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سیه چشم همه چیز | از همه جا | درباره همه چیز! اخبار فناوری فوری قیمت طلا و ارز فروشگاه اینترنتی میهن استور ایمن کالا بستر اینترنت